Кулінарія

Яловичина, томлена в горщиках. Завжди безпрограшний варіант!

Ставте лайк та підписуйтесь на канал «» в Яндекс Дзене, щоб не пропускати наші нові публікації. А також приєднуйтесь до нас на нашому сайті , в соцмережах , і , де ви дізнаєтеся ще більше нових рецептів, кухонних лайфхаков, корисних порад та найцікавіших новин зі світу їжі

Порцій: 2

Час приготування: 1 ч. 40 м. (10 хвилин на підготовку, 1 година 30 хвилин на запікання)

Інгредієнти(2 порції)

Вода –150мл(приблизну кількість)

Яловичина 450 г

Зелень свіжа –прикрасити

Цибуля –1шт.

Масло вершкове –50г

Перець чорний мелений –за смаком

Сіль –за смаком

Часник –2зуб.

Приготування:

1. Підготувати необхідний набір інгредієнтів: яловичину (краще всього – філейну частину), цибуля, часник, вершкове масло, сіль, мелений чорний перець і свіжу зелень для прикраси.

Джерело: www. depositphotos. com

2. Дістати яловичину з холодильника не менш, ніж за годину до початку приготування.

Сполоснути м’ясо, обсушити і нарізати кубиками середнього розміру.

Джерело: www. depositphotos. com

3. Цибулю нарізати півкільцями.

Джерело: www. depositphotos. com

4. У чисті сухі глиняні горщики викласти по шматочку вершкового масла.

Джерело: www. depositphotos. com

5. Слідом викласти в горщики м’ясо, посолити і поперчити.

Джерело: www. depositphotos. com

6. Додати цибулю і пропущений через прес часник.

Влити в кожен горщик трохи води (приблизно третина від висоти горщика).

Джерело: www. depositphotos. com

7. Накрити горщики кришками, викласти на деко і відправити в холодну (! ) духовку на 1 годину 30 хвилин.

Температура приготування повинна бути 160 градусів.

Джерело: www. depositphotos. com

8. Подавати блюдо можна як в квітнику, так і виклавши на тарілки.

Готову страву прикрасити свіжою зеленню.

Приємного апетиту!

Джерело: www. depositphotos. com

Дивіться також

#яловичина #м’ясо #їжа #кулінарія #покроковий рецепт #як приготувати #смачно #з