Кулінарія

Окрошка «кефірна», смачний і простий рецепт приготування якого не знадобиться багато часу і сил

Окрошка річний истаринный холодний суп, відомий ще сучас Русі, насамом справі, напевно, ираньше. Тільки в книзі «Овкусной издоровой їжі», виданої в1954году янашла три види приготування окрошки.

Цікавий видався рецепт окрошки нафруктовом настої, для приготування якого потрібно 400гфруктового настою, який готується изяблок або ревеню або шипшини. Окрошка немясная, картопля, огірки, яйце, сметана изелень. Якщо когось зацікавила така окрошка, топубликую скрін рецепта изэтой книги:

Ще два види окрошки: овочева имясная.

Знаю, що існує окрошка, приготовлена наминералке икефире, крім квасу, звичайно.

Росії, традиційною вважається окрошка– приготована наквасе, для багатьох вона найсмачніша инастоящая.

Кефірна окрошка нічим нехуже, може, для когось ипокажется навіть смачніше.

Для приготування цього простого рецепту нам знадобиться кефір (400-500мл) будь-якої жирності иогурцы, це найголовніші продукти. Наподмогу кним процесі приготування підтягнуться часник, зелений лук, сіль изелень.

Для початку наріжемо дрібно огірок, ріжемо саме дрібно, щоб овоч пустив сік ионлучше з’єднався скефиром, від цього залежить ивкус страви.

Додаємо ккефиру огірок, дрібно нарізану зелень зеленої цибулі, кропу, досить невеликий пучок, видавлюємо 1-2зубчика часнику икладем 0,5 ч. л. солі.

Все добре перемішуємо инаш холодний суп готовий. Зберігати таку окрошку можна кілька днів, смак неменяется, аделается навпаки тільки краще. Приємного апетиту!

Буду рада новим читачам підписатися на канал можна .

Група